Expertises

Rollen

In een aantal rollen komen mijn kwaliteiten het beste tot hun recht. Mijn sterke punten ideevorming en verbindende kracht maken dat ik op een originele manier kan zorgen voor een merk dat raakt.

Dat doe ik door te zoeken naar de relevantie van het merk voor bestaande en nieuwe doelgroepen. Wat kan jouw merk bijdragen aan het leven van mensen? Het doel is een connectie voor de lange termijn en commercieel succes.

Op zoek naar hulp om een nieuw concept voor een campagne, product, service of je communicatiestrategie te bedenken en uit te werken? Of naar een goede insteek voor een tender? Ik help je graag om bij jouw doelgroepen je merk het sterkst over te laten komen en resultaat te boeken.

Toe aan een nieuwe site, maar is de eigen capaciteit onvoldoende om het project te leiden en die gedroomde aansprekende site neer te zetten? Klop gerust aan om het project in mijn handen te leggen. Ik ontwikkel het concept in samenspraak met het team, leidt de realisatie, bewaak het budget en zorg voor regelmatige terugkoppeling. Jij in control en je hebt tijd over voor je andere prioriteiten.

De kern van al mijn werk is uitgaan van de kracht van het merk. Is je merk aan een opfrisbeurt nodig of zoek je naar waar je organisatie nu eigenlijk voor staat, dan help ik je graag om het vizier weer scherp te krijgen. Jij hebt na afloop een document waar medewerkers zich in herkennen en aan refereren. Klanten ontdekken een heldere lijn in de uitingen van jouw organisatie. De start voor een karaktervol en herkenbaar merk is gemaakt.

Handen uit de mouwen, en oh ja, kun je ook wat meer lijn in onze marketing brengen? Jazeker. Als je behoefte hebt aan een strateeg die plannen ook waarmaakt, of iemand die alledaagse werkzaamheden in een consistent verhaal kan organiseren, neem gerust contact op.

Verhalenschrijver, scriptschrijver, infographics opzetten. Content bedenken is leuk, waarmaken is beter. Voor mijzelf is dit elke keer weer het leukste van mijn werk; zien hoe het idee zich uiteindelijk uit in de werkelijkheid. Tegelijk de beste toets of dat wat is bedacht ook kan worden uitgevoerd.

Ideevorming

Verbinding

Leergierig

Zelfverzekerd

Verantwoordelijk

contactformulier

Op deze website gebruik ik cookies zodat ik jou de beste ervaring kan bieden. Akkoord?